logoPaperFlies

Veelgestelde vragen

Vraag & antwoord

Waar kunnen we je mee helpen?

Wat doet PaperFlies precies?

PaperFlies is een online reisbureau gevestigd in Amsterdam. Dagelijks zorgen wij ervoor dat jij de beste reisaanbiedingen van het internet in één oogopslag weet te vinden. Bij ons kun je terecht voor vliegticket aanbiedingen, pakketreizen, of de beste prijs voor je ideale hotel.

Ik heb bij jullie een reis geboekt, maar ik heb nog geen bevestiging/ticket ontvangen?

PaperFlies is een zoekmachine, dit betekent dat je geen reizen bij ons kan boeken. Wij zoeken naar de beste prijzen voor je en laten zien waar je de beste deal kunt boeken. Dit kan een website van de luchtvaartmaatschappij zijn maar ook een online reisagent. De bevestigingsmail en het vliegticket ontvang je vervolgens van de partij waar je boekt. Heb je na 24 uur nog geen bevestiging ontvangen neem dan contact op met de website waar je geboekt hebt. Zij hebben inzage in je boekingsgegevens.

Hoe kan ik mijn reis annuleren?

PaperFlies is een zoekmachine, je kunt geen reizen bij PaperFlies boeken. Wil je je reis annuleren neem dan contact op met de website waar je geboekt hebt. Zij hebben inzage in je boekingsgegevens.

De prijs op de prijskalender correspondeert niet met de prijs van de aanbieder?

De prijzen die je in de prijskalender ziet, zijn gebaseerd zijn op de zoekopdrachten van alle gebruikers. Deze zijn bedoelt om je een indicatie te geven op welke dagen je vliegticket goedkoper is. Het kan voorkomen dat een specifieke deal erg populair is en op dat moment door meerdere personen wordt geboekt. In dit geval kan de prijs tussen de aanbieder en de prijskalender tijdelijk verschillen.

Ik zoek een aanbieding, maar heb geen bestemming in gedachten?

Op de PaperFlies wereldkaart kun je gemakkelijk reizen zoeken zonder bestemming in te voeren. Op basis van datum en budget worden alle deals op de wereldkaart gepresenteerd. De wereldkaart toont zowel vliegticket deals als Getaways. De wereldkaart kan je vinden onder het kopje 'Inspiratie' in het hoofdmenu.

Hoe vaak veranderen de aanbiedingen?

Dagelijks zoeken wij door duizenden reisaanbiedingen en selecteren de beste deals van het moment. De deals op de website blijven meestal een aantal dagen staan, totdat er een betere deal is gevonden of de prijs niet meer beschikbaar is. Houd de website dus goed in de gaten.

Zijn alle reisaanbieders die PaperFlies doorzoekt betrouwbaar?

Alle partners die reizen aanbieden op PaperFlies worden zorgvuldig geselecteerd en gemonitord. Je kunt bij alle partners van PaperFlies zorgeloos boeken.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Dat kan via klantenservice@PaperFlies.com of via onze Facebook pagina.

Vragen per product

Staat je vraag er niet tussen?Neem contact op
De prijs is per persoon en vanaf €