logoPaperFlies

In het nieuws

PaperFlies en de pers

In de media
Goedkoop ticket gezien? PaperFlies reserveert 'm voor tien euroEindelijk die superdeal naar Buenos Aires of Colombia gevonden, maar weet je nog niet of je dan vrij kunt nemen? PaperFlies kan een ticketprijs, tegen betaling, tot dertig dagen vasthouden.
Vijf tips voor een goedkoop vliegticketTicketprijzen zijn veranderlijk en onvoorspelbaar. Daarnaast wemelt het van de boekingssites op internet en het is onbegonnen werk om ze allemaal te bekijken. Ons advies: begin je zoektocht op een meta-vergelijkingssite, zoals PaperFlies.com. PaperFlies inventariseert permanent de vluchttarieven op internet en zetten die op een rij.
Eindelijk verleden tijd: Vliegtickets die na twee keer klikken ineens duurder zijnVergelijkingssite PaperFlies lanceert vandaag een nieuwe functie waarmee reizigers vliegticketprijzen tot maar liefst dertig dagen kunnen vastzetten. Nu Is het eindelijk niet meer mogelijk dat je ticket na twee keer kijken ineens 'zomaar' van prijs is veranderd.
Ticketvergelijker geeft reisinspiratieZin in een stedentrip, maar geen idee welke stad je moet bezoeken? De Nederlandse vliegticketvergelijkingsdienst PaperFlies helpt zwevende reizigers bij het maken van hun keuze.
Vliegticketaanbieder Paperflies: ‘Als je ons logo ziet, moet je zin krijgen om op reis te gaan’Ze weten wat ze aan elkaar hebben, Jens Steenhuis en Bob Stolk. De twee studeerden samen, werden clubgenoten en woonden zelfs bij elkaar in huis. Nadat ze beiden stage hadden gelopen in het buitenland ontstond het idee om te gaan ondernemen in de reisbranche.
Newsroom - Gaat de zon nog schijnen voor touroperators?Presentator Paul van Liempt praat erover met oude rotten uit het vak, jonge vernieuwers (PaperFlies) en andere specialisten uit de reisindustrie. In Newsroom pakken we onze koffers en nemen een vlucht door de wereld van de reisbranche.
PaperFlies maakt reizen boeken nog leukerDe gloednieuwe online zoekmachine van PaperFlies moet het voor vakantiegangers makkelijk maken om tussen de duizenden aanbiedingen snel de meest voordelige keuze te maken. PaperFlies is een gevaar voor iedereen die last heeft van reiskriebels. In tegenstelling tot veel gelijkaardige sites worden de aanbiedingen hier overzichtelijk gepresenteerd met mooie foto’s én handige reistips.
PaperFlies lanceert slimme zoekmachinePaperFlies heeft een vliegticket zoekmachine gelanceerd die je het beste resultaat geeft op basis van reisduur, aantal overstappen en prijs. De zoekmachine bepaalt wat de beste deal is, zo wordt het weer leuk en eenvoudig om een vliegticket te boeken.
PaperFlies biedt nieuwe manier van vliegtickets boekenHet internet heeft het reisbureau op de straathoek de das om gedaan, maar vervangen door iets veel ergers – ontelbaar veel vliegticket zoekmachines en eindeloos veel inhoud. PaperFlies biedt uitkomst met een overzicht van de beste vliegticket aanbiedingen direct gekoppeld aan de goedkoopst beschikbare tickets.
Nieuw concept: met PaperFlies iedere 24 uur één goedkope vliegticketdeal"De Amsterdamse start-up PaperFlies lanceert een website voor vliegticketdeals. Met deze unieke boekingssite moeten reizigers honderden euro's gaan besparen. Op dit moment zijn er nog geen websites die dezelfde insteek hebben als PaperFlies."
PaperFlies introduceert deal website vliegtickets"PaperFlies realiseert de deals direct bij de vliegtuigmaatschappijen. Door deze unieke manier van boeken en de marketingwaarde voor de vliegtuigmaatschappij kunnen er hoge kortingspercentages worden gerealiseerd."
De kiloknallers van de luchtvaartPaperFlies.com is een website die iedere dag weer scherpe aanbiedingen heeft. Met de gepersonaliseerde nieuwsbrief ontvang je alleen aanbiedingen van je favoriete bestemmingen.
Starters doorgelicht: 'Leuk maar lastig idee'"Een doeltreffend concept met een mooi vormgegeven website. Van alle aanbiedingen die je krijgt, spreken de reizen toch wel het meest aan. Dus wie weet is het een gat in de markt waar andere "daily deal" sites tevergeefs naar zoeken."
Startup: PaperFlies, elke 24 uur een nieuwe vliegticket deal"We bieden de gebruiker de mogelijkheid om aan te geven welke regio's op de wereld ze graag naartoe willen vliegen. Wij zullen ze dan alleen een mail sturen wanneer we een aanbieding hebben naar die specifieke regio('s). Zo blijf je dus op de hoogte van aanbiedingen naar je favoriete bestemmingen."
Elke dag één vliegdeal"Een soort Groupon voor losse vliegtickets. Dat is de nieuwe website Paperflies, die recentelijk gelanceerd is. Aanbiedingen tegen hoge kortingen met bestemmingen over de hele wereld."
PaperFlies spreekt op Emerce e-Travel eventeTravel biedt een uitgebreid programma met keynote sprekers, cases en expertsessies, geheel in het teken van de laatste innovaties, en ontwikkelingen op het vlak van online en e-commerce voor de reisbranche. Organisaties uit de reisbranche en specialisten op online gebied komen uitgebreid aan bod.
Nieuwe aanbieder PaperFlies onderscheidt zich van de traditionele spelersVliegticketsite PaperFlies verzamelt elke dag de beste aanbiedingen van het internet in één overzicht. Met een gebruiksvriendelijke zoekfunctie en de inspiratievolle lay-out onderscheidt de nieuwe aanbieder zich van traditionele spelers.
De prijs is per persoon en vanaf €