logoPaperFlies

Algemene voorwaarden

Lees deze gebruikersvoorwaarden zorvuldig door voordat via deze website of mobiele app(s) (diensten) gaat gebruiken. Deze algemene voorwaarden ("Voorwaarden") en ons privacybeleid bepalen uw toegang tot en gebruik van de diensten van PaperFlies en vormen een juridische overeenkomst tussen u en PaperFlies. PaperFlies (afhankelijk van de context “ons”, “wij”, “onze”) is een Nederlands bedrijf dat reisgrelateerde diensten (waaronder maar niet beperkt tot het vergelijken van prijzen van vluchten, hotels en pakketreizen) aan gebruikers van over de hele wereld aanbied. We kunnen deze voorwaarden te allen tijde wijzigen door een nieuwe versie te plaatsen op onze website of app(s). Indien u onze diensten blijft gebruiken na wijziging van de voorwaarden wordt u geacht dat u de nieuwe voorwaarden heeft goedgekeurd. Indien u deze voorwaarden niet accepteerd gebruikt u onze website dan niet.

PaperFlies is geen reisagent

PaperFlies is geen reisagent of handelaar maar een reis-zoekmachine. Daardoor is PaperFlies ook niet verantwoordelijk voor het aanbieden, controleren of bepalen van de prijzen van het reisaanbod zoals vluchten, pakketreizen, accomodaties en ander reisaanbod waar u naar zoekt via de diensten van PaperFlies. Het gebruik van de diensten van PaperFlies is geheel op eigen risico. PaperFlies is een gratis dienst voor consumenten en niet bedoelt voor commercieel gebruik. Niet toegestaan is het gebruik van de website en app(s) van PaperFlies door geautomatiseerde processen, ook niet wanneer dit voor persoonlijk gebruik is. Door te zoeken via de diensten van PaperFlies kunt u ervoor kiezen om naar een externe reisagent, luchtvaartmaatschappij, reiswebsite of andere aanbieder vindbaar via de diensten van PaperFlies (de reisaanbieders) doorgeleid te worden om de boeking te voltooien. Het reisaanbod wordt beheerd, gecontroleerd en beschikbaargesteld door deze derde partijen (de reisaanbieders). Wanneer u een boeking maakt bij deze reisaanbieders gelden de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid van deze reisaanbieders. Wij raden u aan deze zorgvuldig door te lezen. PaperFlies aanvaardt geen aansprakelijkheid voor handelingen en/of nalatigheden van de betrokken reisaanbieders vindbaar via de diensten van PaperFlies, noch voor de juistheid van de door deze reisaanbieders verstrekte informatie. PaperFlies draagt geen verantwoordelijkheid voor foto's, folders, advertenties, websites en andere informatiedragers voor zover onder verantwoordelijkheid van derden opgesteld of uitgegeven.

Disclaimer prijsnauwkeurigheid

De informatie die u vind via de diensten van PaperFlies wordt beschikbaar gesteld en is afkomsting van reisaanbieders. PaperFlies aanvaard geen aansprakelijkheid en is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de nauwkeurigheid, beschikbaarheid en volledigheid van deze informatie. Wel hanteren we een strikt beleid op prijsnauwkeurigheid en doen we er alles aan om te zorgen dat de content die via de PaperFlies diensten vertoond wordt accuraat is maar dit kunnen we niet garanderen. We bieden de PaperFlies diensten aan op een zoals het is basis en bieden u geen garantie dat onze diensten volledig up to date zijn, nauwkeurig zijn, altijd beschikbaar zijn, voldoen aan uw verwachtingen. veilig en vrij van fouten zijn.

Eigendom PaperFlies

PaperFlies is eigenaar van alle tekst, beelden, software, merken, knowhow en ander materiaal of werken van autheursschap (materiaal) die onze websites en apps bevatten. Hiervan mag u niets kopieren behalve voor uw prive gebruik, mits nietcommercieel, op uw eigen computer. De rechten van dit materiaal zijn autheursrechtelijk beschermd en behoren toe aan PaperFlies, respectievelijke eigenaren of gelieerde ondernemingen.

Identiteit van de ondernemer

De PaperFlies diensten worden geleverd door PaperFlies B.V., een besloten vennootschap, die is opgericht en geregistreerd in Nederland met ondernemersnummer: 68640099. Onze bedrijfsgegevens, waaronder correspondentieadres en geregistreerd kantoor, zijn hier te vinden.

Geschillen

Op deze algemen voorwaarden is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

De prijs is per persoon en vanaf €